Buderus

"A Buderus megalakulása óta, tehát 1994 óta minden évben jelen van az Épületgépész Szaknapok, később a Pollack-Expo rendezvényein. Mivel a dél-dunántúli régióban ez a legnagyobb műszaki szakkiállítás, rendkívül fontosnak tartjuk cégünk részvételét."

A Buderus megalakulása óta, tehát 1994 óta minden évben jelen van az Épületgépész Szaknapok, később a Pollack-Expo rendezvényein.
Mivel a dél-dunántúli régióban ez a legnagyobb műszaki szakkiállítás, rendkívül fontosnak tartjuk cégünk részvételét.

Én 1989-ben végeztem a Pollackon és 1994 augusztusa óta dolgozom a Buderusnál. Büszke vagyok rá, hogy azóta a Pollack Mihály Műszaki Kar és a Buderus kapcsolata töretlen. Ez magába foglalja a rendezvényeken való részvételt, kisebb előadások megtartását, a hallgatókkal való kapcsolattartást. Nem csupán résztvevőként voltunk jelen a Gépész Szakmai Intézet meghívására, hanem saját rendezvényünk megtartásához is kértük már többször segítségét, pl. előadóterem biztosításával.  Azt is mondhatnám, hogy a Karral cégünk képviseletében napi kapcsolatom van.

Ennek a kiváló együttműködésnek további bizonyítéka,  a Pollack Mihály Műszaki Karon  2008-ban kialakított Buderus labor.  A legkorszerűbb Buderus kazánokkal felszerelt oktatólaborban a hallgatók működés közben ismerhetik meg készülékeinket.
Volt diáktársaim közül többekkel folyamatosan kapcsolatban vagyok, jó dolog, hogy sok  közös témánk van magánemberként és szakmailag egyaránt. Többen közülük a Buderus régi ügyfelei.

A Buderusnál  eltöltött több, mint 14 év alatt a fűtéstechnikai szakma szereplőinek legnagyobb részét megismertem, ennek ellenére  minden szakkiállításon eltettem néhány új névjegykártyát, új kollegákkal, piacvezető cégek szakembereivel ismerkedtem meg. 

Ezért  nagyon hasznosnak vélem a Pollack EXPO-n való részvételünket.


Hornyák Tibor
mérnök-üzletkötő


Pollack Expo archívum

Elérhetőségek

Szálláslehetőségek

Rendezvény helyszíne

Expo Center Pécs -
7632 Pécs, Megyeri út 72.