Geberit

Geberit Kft.

A első emlékem a Geberit és a Pollack kapcsolatáról 1994-re datálódik, amikor a Geberit először állított ki a Gépész Szakkiállításon. Akkor én hallgatóként voltam jelen, az elmúlt években pedig már az én megtisztelő feladatom bemutatni cégünk legújabb fejlesztéseit a Kar gépész hallgatóinak.

A első emlékem a Geberit és a Pollack kapcsolatáról 1994-re datálódik, amikor a Geberit először állított ki a Gépész Szakkiállításon. Akkor én hallgatóként voltam jelen és Boronkai Miklós a Geberit képviseletében mutatta be a HDPTE csővezeték rendszert. 
Azóta eltelt egy-két évtized, a Geberit azóta is részt vesz a Pollack Mihály Műszaki Kar által szervezett Pollack EXPO-n, és elmúlt években már az én megtisztelő feladatom bemutatni cégünk legújabb fejlesztéseit a Kar gépész hallgatóinak.      

Mint a kar volt hallgatója, szívesen gondolok vissza azokra a szakkiállításokra amelyeket a Gépész Intézet a  Boszorkány úti épületben rendezett. Az alma materben megtartott szakkiállításokat nemcsak én, hanem valamennyi régi diáktársam - akik ma már aktív piaci szereplők - nagyra értékelte, mert a szakmai bemutatók és eladások mellett, lehetőséget nyújtott baráti beszélgetésekre is.

Mivel a Geberit cég profilját tekintve nem a nagyközönség tekinthető célcsoportnak, örülünk neki, hogy a Pollack EXPO-n találkozhatunk a tervező gépészkollegákkal, akik megismerik és alkalmazzák csúcsminőségű épületen belüli rendszereinket.
Cégünk számára a következő gépész nemzedék képzése és a felsőoktatással való szoros együttműködés nagyon fontos, ezért támogattuk egy szaklabor létesítését a Pollack Mihály Műszaki Karon.       
A szakkiállítás egy-két éve a Pécs Expo területén kerül megrendezésre, ez a helyszín, mind a szolgáltatások, mind az infrastruktúra tekintetében megfelelőnek bizonyult. Köszönjük a szervezők technikai és személyi téren nyújtott segítségét, mely az előkészületek lebonyolításában jelent nagy segítséget.  
Az idén is szívesen jövünk a Pollack EXPO-ra, addig is kedvcsinálónak álljon itt egy-két fotó a Geberit cég kínálatáról és termékújdonságairól.

Mészáros Sándor
Techn. Berater, VerkaufPollack Expo archívum

Elérhetőségek

Szálláslehetőségek

Rendezvény helyszíne

Expo Center Pécs -
7632 Pécs, Megyeri út 72.