Leier Hungária

Leier Hungária Kft.

A Pollack EXPO-t minden évben betervezzük a marketing- és képzési terveinkbe, munkatársaink számára is egyértelmű, hogy részt veszünk ezen a neves rendezvényen.

A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során. A Leier a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett a méretre gyártott vasbetonszerkezetek, födémrendszerek, kéményrendszerek, kültéri burkolatok, kertépítő elemek, mélyépítő és környezettechnikai rendszerek gyártójaként ma az egyik legnagyobb, és ugyanakkor a legszélesebb termékportfólióval rendelkező, építőanyag-gyártó és -forgalmazó vállalkozás a magyar építőanyag-piacon. Új üzletága Leier Durisol márkanévvel, a piaci szegmensben jelenleg egyedülállóan magas minőségű zajárnyékoló falrendszereket gyárt és forgalmaz.

,,A Pollack EXPO-t minden évben betervezzük a marketing- és képzési terveinkbe, munkatársaink számára is egyértelmű, hogy részt veszünk ezen a neves rendezvényen. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karával, így a jövő szakmai generációjával is. Tiszteljük a Kar erőfeszítéseit és örömmel látjuk az újabb és újabb fórumokat, ahol a hallgatókat megismertetik a naprakész szakmai ismeretekkel."

Nagy Márta
kommunikációs vezető
Leier Hungária Kft.


Pollack Expo archívum

Elérhetőségek

Szálláslehetőségek

Rendezvény helyszíne

Expo Center Pécs -
7632 Pécs, Megyeri út 72.