Rohde&Schwarz

"A POLLACK EXPO keretében kínált rendszeres találkozási lehetőség az ipari partnerekkel, ideális helyszínt biztosít cégünknek olyan régi és új partnereinkkel való üzletfejlesztésre, amelyek nemzetközi, és a hazai piacon egyaránt jelen vannak."

Cégünk több mint 75 éve tölt be vezető szerepet az elektronikai iparban. 
Mint Európa legnagyobb mérőműszer gyártója, kiemelt érdeklődéssel figyeli az elmúlt években elektronikai gyártó bázissá fejlődött Magyarországot.

Irodánk korábban is hangsúlyt fektetett az oktatással történő együttműködésre, ennek szerepe a hazánkban letelepedett multinacionális gyártók munkaerőigény felvételével még nagyobb hangsúlyt kapott. A pécsi Pollack Mihály Műszaki Karral több, mint 10 éve állunk partneri kapcsolatban, s az intézményben több labor kialakításában vettünk részt. A karon szervezett rendezvények mindig kiváló lehetőséget biztosítottak a régió ipari résztvevőinek megismerésére és azok gazdasági fejlődésének követésére.

A POLLACK EXPO keretében kínált rendszeres találkozási lehetőség az ipari partnerekkel, ideális helyszínt biztosít cégünknek olyan régi és új partnereinkkel való üzletfejlesztésre, amelyek nemzetközi, és a hazai piacon egyaránt jelen vannak. 
A modern környezetben, jól megszervezett magas színvonalú kiállítás ideális helyszíne a jó üzleteknek, melyet elégedett partnereink az elmúlt években megrendeléseikkel igazoltak. 

Ezért jövünk el az idén is a POLLACK EXPO-ra.Pollack Expo archívum

Elérhetőségek

Szálláslehetőségek

Rendezvény helyszíne

Expo Center Pécs -
7632 Pécs, Megyeri út 72.