A Pollack Expóról mondták

Beszámolók, Vélemények, Sajtómegjelenések

Albacomp

Albacomp RI Kft.

"Számunkra rendkívül fontos, hogy minden évben bemutassuk a Pollack Mihály Műszaki Kar hallgatóinak, a cégünk által forgalmazott eszközöket, új technológiákat és konzultáljuk az oktatókkal, kari vezetőkkel a műszaki ágazatok, munkahelyi elvárások és a képzés fejlődési irányáról."

Benedek István

ügyvezető, KALORPLAN Épületgépészeti Tervezőiroda

A Pollack Expo rendezvényeit már hosszú évek óta előre betervezem, hogy biztosan ott lehessek...

Buderus

"A Buderus megalakulása óta, tehát 1994 óta minden évben jelen van az Épületgépész Szaknapok, később a Pollack-Expo rendezvényein. Mivel a dél-dunántúli régióban ez a legnagyobb műszaki szakkiállítás, rendkívül fontosnak tartjuk cégünk részvételét."

Dr. Chappon Miklós

ügyvezető, Kamleithner-Budapest Kft.

Eddig is, minden évben részt vettem a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Kar és korábban a Pollack Mihály Műszaki Főiskola által szervezett "Szaknapok" rendezvényen, több okból is.

Geberit

Geberit Kft.

A első emlékem a Geberit és a Pollack kapcsolatáról 1994-re datálódik, amikor a Geberit először állított ki a Gépész Szakkiállításon. Akkor én hallgatóként voltam jelen, az elmúlt években pedig már az én megtisztelő feladatom bemutatni cégünk legújabb fejlesztéseit a Kar gépész hallgatóinak.

Koczor László

ügyvezető, VFG QualiCAD Bt.

Hogy miért járok szívesen a POLLACK EXPO-ra?
1976-ban végeztem, és az akkori időkben nagyon jó kapcsolatunk volt a 
tanárokkal és a diáktársainkkal. Az Pollack Expo lehetőséget ad arra, hogy találkozzunk, és legalább ilyenkor pár szóban elbeszélgessünk.

Leier Hungária

Leier Hungária Kft.

A Pollack EXPO-t minden évben betervezzük a marketing- és képzési terveinkbe, munkatársaink számára is egyértelmű, hogy részt veszünk ezen a neves rendezvényen.

Lucz Géza

vezető tervező, Lucz Mérnök Iroda

Ha február 25-26, akkor Pollack Expo és Géza nap, jeles napok a naptárban! 

M&M

M&M Computer Kft

Cégünk a pécsi M&M Computer Kft 18 éve áll a régió ügyfeleinek szolgálatában. Visszatérő partnere vagyunk a Pollack EXPO Szakkiállításnak. Az Informatikai szekció kiállítói közt gyakran az egyedüli magántulajdonú pécsi cégként jelenünk meg.

Rohde&Schwarz

"A POLLACK EXPO keretében kínált rendszeres találkozási lehetőség az ipari partnerekkel, ideális helyszínt biztosít cégünknek olyan régi és új partnereinkkel való üzletfejlesztésre, amelyek nemzetközi, és a hazai piacon egyaránt jelen vannak."

Techniq

Techniq 2000 Kft.

Techniq 2000 Kft. néven ismert kisvállalkozásunk 2001 óta minden évben arra törekszik, hogy az év első negyedévében megrendezésre kerülő Pollack Expo-n részt vegyen, ismertségét tovább építse, támpontot adjon szakembereknek és hallgatóknak egyaránt a szakmai előrelépéshez, illetve a megfelelően szakképzett utánpótlásról gondoskodni tudjon.

Vaillant

Vaillant Saunier Duval Kft.

A "Pollack" és a Vaillant magyarországi leányvállalatának közös története több mint 15 éves múltra tekint vissza. Fényképfelvételek tanúsítják, hogy a Vaillant már 1993-ban kiállítóként vett részt a Gépész Szaknapokon. Ez a hagyomány azóta sem szakadt meg, sőt, szinte a teljes gyártmánykínálatot felvonultatva képviseli magát a vállalat.

Pollack Expo archívum

Elérhetőségek

Szálláslehetőségek

Rendezvény helyszíne

Expo Center Pécs -
7632 Pécs, Megyeri út 72.